2023-01-25 17:52:01

Medie: Barca kan fortsat ikke registrere Gavi i La Liga

Barcelona har ikke fået tilladelse til at indskrive Gavi som førsteholdsspiller, derfor vil han fortsætte med at spille i trøje nummer 30. Han heller ikke er kommet over på sin nye kontrakt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Copa del Rey - kvartfinale

FT

BAR

1 - 0

SOC

Barcelona er fortsat presset på økonomi. 

Gerard Pique har stoppet karrieren, mens Memphis Depay er blevet solgt til Atletico Madrid. Men det har ikke løst alle problemer i den spanske storklub. 

I september underskrev stortalentet Gavi en ny kontrakt med Barcelona, men på grund af det spanske reglement er han endnu ikke officielt blevet førsteholdsspiller. 

Det skyldes, at Barcelona ikke har råderum i økonomien til at indskrive Gavi som førsteholdsspiller, derfor spiller han også fortsat i trøje nummer 30. 

Han er nemlig stadig indskrevet som b-holdsspiller, hvor han desuden er på sin gamle kontrakt, skriver Marca.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Medie: Barca kan fortsat ikke registrere Gavi i La Liga
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Det manglede råderum i budgettet betyder ligeledes, at Barcelona ikke kan forlænge kontrakterne med Inaki Pena og Alejandro Baldé, mens Ronald Araujo heller ikke er kommet over på sin nye kontrakt. 

Ifølge Marca forventede Barcelona-ledelsen at få godkendt indskrivningen af Gavi, og selvom det ikke er sket, har ledelsen stadig tro på, at der kan findes en løsning. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

De økonomiske udfordringer kommer meget vel til at få betydning på vinterens transferaktivitet. Cheftræner Xavi har tidligere udtalt, at han forventer et stille vindue. 

Problemerne uden for banen har dog ikke haft indflydelse på Barcelonas præstationer inde på banen. Klubben topper øjeblikkeligt La Liga med tre point ned til Real Madrid.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Copa del Rey - kvartfinale

FT

BAR

1 - 0

SOC

19 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0