2022-08-19 09:25:02

Medie: Koundé kan registreres hvis Depay sælges

FC Barcelona kan endnu ikke registrere storindkøbet Jules Koundé, og klubben venter nu på et salg af Memphis Depay, før han kan registreres. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Barcelona har denne sommer handlet stort ind, men det er ikke alle de nye spillere, der kan faktisk kan få lov til at spille. 

Franske Jules Koundé blev hentet til fra Sevilla, men han har endnu ikke fået officiel debut for Barcelona, da han ikke kan blive registreret. 

Det skyldes, at Barcelona har nået lønloftet i La Liga, og de kan derfor ikke registrere spillere, medmindre andre bliver solgt eller går ned i løn. 

Ifølge den spanske avis Sport har Barcelona forsøgt at forhandle en ny kontrakt til Pique med en væsentlig mindre løn, så Koundé kan registreres. 

De forhandlinger er dog, ifølge Sport, gået helt i stå, så derfor er de nødt til at sælge en spiller, hvis Koundé skal kunne spille. 

Derfor forsøger Barcelona at finde en ny klub til hollandske Memphis Depay, der ifølge flere medier er tæt på et skifte til Juventus. 

Barcelona solgte 25% af Barca-studios, hvilket betød, at de kunne registrere størstedelen af deres nye spillere - heriblandt Andreas Christensen. 

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0