2022-08-17 10:49:28

Spillerforening nedsabler Barca: Braithwaite mobbes

Ifølge Spillerforeningens direktør Michael Sahl Hansen bliver Martin Braithwaite behandlet på en fuldkommen urimelig måde i Barcelona.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spillerforeningen er langt fra tilfredse med Barcelonas behandling af Martin Braithwaite.

I et interview med B.T. langer foreningens direktør, Michael Sahl Hansen, ud efter den catalanske klub, der ifølge Sahl behandler Braithwaite på en chikanerende måde. 

- Den behandling, som Martin oplever, er komplet urimelig. Noget, der vel ligger er sted mellem mobning og chikane, siger han og fortsætter.

- Det er beskæmmende, hvordan FC Barcelona forsøger at presse ham ud af sin kontrakt, ud af sin ansættelse. En spiller, der kom dem til undsætning, da de var pressede, bliver nu udskammet. Hvor er ordentligheden, lyder det fra Sahl.

Den spanske presse har sommeren over beskrevet, hvordan Barcelona desperat har forsøgt at afskibe Braithwaite for at skabe økonomisk råderum til at hente og registrere nye spillere.

Braithwaite selv har angiveligt ikke været åben for et skifte, og det har eftersigende sendt ham ud i kulden i klubben. 

Senest har den spanske avis Sport skrevet, at Barcelona undersøger muligheden for at ophæve den danske angribers kontrakt uden at betale det fulde beløb. 

62 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0