2022-08-06 14:10:15

Trods kold luft: Braithwaite udtaget til generalprøve

Martin Braithwaite og Samuel Umtiti er udtaget til Barcelonas generalprøve søndag, selvom de begge meldes på vej ud af klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Træningskampe - 1. runde

FT

BAR

6 - 0

CUN

Spanske medier har de seneste uger beskrevet, hvordan kløften mellem Martin Braithwaite og Barcelona er blevet større og større, og det ligner unægtelig en skilsmisse.

Ikke desto mindre er danskeren udtaget til søndagens testkamp imod Pumas, som er Barcelonas generalprøve, inden det går løs i La Liga i næste weekend.

Også Samuel Umtiti er udtaget til kampen, selvom han også meldes på vej ud i Barcelona.

Konflikten mellem Barca og Braithwaite bunder angiveligt i, at klubben ønsker at ophæve kontrakten, så danskeren går kvit og frit, men Braithwaite ønsker fuld løn for de to år, han har tilbage af aftalen - hvilket han også har ret til.

Senest har avisen Sport skrevet, at Barcelona ikke har tænkt sig at tildele Braithwaite og Umtiti trøjenumre til den kommende sæson for at presse duoen til at finde andre græsgange.

Barcelona skal spare på klubbens lønomkostninger, hvorfor der er et stort oprydningsarbejde i gang denne sommer, hvilket altså ser ud til at gå ud over blandt andre Braithwaite.

Danskeren skulle have et giga-tilbud fra Saudi Arabien, hvor han kan tredoble sin løn sammenlignet med Barcelona.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Træningskampe - 1. runde

FT

BAR

6 - 0

CUN

83 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0