2022-09-30 18:10:01

Xavi ramt af skader: Gavi kan spille stopper

De mange skader i Barcelonas forsvar kan betyde, at midtbanespilleren Gavi kommer til at spille i midterforsvaret. Xavi mener i hvert fald sagtens, at teenageren kan spille der.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 7. runde

FT

MAL

0 - 1

BAR

Barcelona er blevet ramt hårdt af skader i de bageste gelleder inden lørdagens kamp mod Mallorca. Det har nu fået Xavi til at tænke i alternativer til specielt midterforsvaret.

- Det frustrerer mig. Det er et tilbageslag, men vi skal se fremad og tænke positivt, siger Xavi på fredagens pressemøde ifølge VI.

Jules Koundé, Ronald Araujo og Hector Bellerin er alle skadede, hvilket blandt andet har fået Xavi til at rykke Marc Casado op fra Barcelona Atlètic. 

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Xavi ramt af skader: Gavi kan spille stopper
Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix

Skaderne har også åbnet døren for Gerard Piqué, der ellers var på vej ud i kulden hos Barcelona. Men det kan være, at Xavi ender med at flytte en midtbanespiller ned i forsvaret, som en midlertidig løsning.

- Alle vores forsvarsspillere har kvaliteter. Jeg ser ikke på alderen. Alle kan spille. Jeg kunne for eksempel sætte en midtbanespiller ind som centerback. Det kunne være Frenkie De Jong eller Gavi. Det er bare nogle idéer. 

Barcelona spiller på Mallorca lørdag aften kl. 21:00. En sejr vil sende catalonierne forbi Real Madrid, der først spiller søndag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 7. runde

FT

MAL

0 - 1

BAR

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0