2022-10-05 18:58:25

Leverkusen fyrer Seoane - Xabi Alonso tager over

Leverkusen har valgt at fyre cheftræner Gerardo Seoane, han erstattes af spanske Xabi Alonso, oplyser klubben onsdag aften. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 9. runde

FT

LEV

4 - 0

S04

Onsdag har der floreret rygter om en trænerfyring i Leverkusen, nu har Bundesliga-klubben bekræftet, at cheftræner Gerardo Seoane er fortid.

I samme pressemeddelelse oplyser klubben, at Seoane bliver erstattet af Xabi Alonso, som har fået en aftale frem til sommeren 2024. Spanieren bliver præsenteret for pressen torsdag klokken 11.30. 

- I Xabi Alonso har vi skrevet kontrakt med en træner, der som spiller var en professionel i absolut verdensklasse i mange år. En intelligent strateg og ekstremt succesfuld i tre af de mest krævende europæiske ligaer, udtaler Simon Rolfes i en pressemeddelelse. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Leverkusen fyrer Seoane - Xabi Alonso tager over
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

40-årige Alonso har en flot spillerkarriere bag sig, som aktiv repræsenterede han klubber som Bayern München, Liverpool og Real Madrid, men han har aldrig tidligere været cheftræner. 

Efter den aktive karriere har Alonso været tilknyttet Real Madrid ungdomsafdeling og Real Sociedad B.

Leverkusen er efter otte runder næstsidst i Bundesligaen, klubben har bare hentet fem point. I Champions League er det blevet til tre point i de første tre kampe, dermed er tyskerne fortsat med i kampen om videre avancement.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 9. runde

FT

LEV

4 - 0

S04

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0