2022-09-25 10:28:19

Bayern-boss freder Nagelsmann: Har vores fulde opbakning

Bayern München-sportsdirektør Hasan Salihamidzic freder Julian Nagelsmann trods de mange svingende resultater, da han tror på, at de vil være bedre efter landskampspausen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 8. runde

FT

BMU

4 - 0

LEV

Det er nye tider i tysk fodbold, hvor Bayern München ikke har vundet en eneste kamp i de seneste fire Bundesliga-opgør.

De tyske mestre er dermed at finde helt nede på en femteplads efter syv runder, hvor de har fem point op til førstepladsen Union Berlin, men det har ikke fået Bayerns ledelse til at gå i panik.

De har nemlig fuld tiltro til, at cheftræner Julian Nagelsmann kan få gang i tropperne igen, fortæller sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

- Vi talte med Julian om alle aspekter af vores sæsonstart, også de positive, for der var ikke kun nederlaget i Augsburg, men også mange mål i starten og to sejre uden at indkassere et mål i Champions League.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Bayern-boss freder Nagelsmann: Har vores fulde opbakning
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix

- Vi lavede en meget intensiv analyse, og Julian er meget klar. Han og staben ved præcis, hvad de skal gøre. Julian ved, at han har Bayerns fulde opbakning - det behøver vi ikke at understrege igen og igen.

- Vi vil vise et andet ansigt efter landskampspausen, og det forventer jeg også. Fysisk intensitet, sult og viljen til at presse sig selv til grænsen i hver kamp. Vi har også brug at være meget bedre og mere fokuseret, når vi skal skabe chancer, udtaler Hasan Salihamidzic ifølge Bulinews.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Champions League har det dog set godt ud for Nagelsmann og co., da det her er blevet til to sejre ud af to mulige.

De får chancen for at komme tilbage på sporet i Bundesligaen i næste weekend, hvor der venter dem et opgør mod Bayer Leverkusen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 8. runde

FT

BMU

4 - 0

LEV

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0