2022-09-30 19:26:10

Nagelsmann forsvarer Kimmich: Ekstremt vigtig for land og klub

Philipp Lahm har kritiseret Joshua Kimmich for at mangle defensiv disciplin, hvilket fik Julian Nagelsmann til at forsvare sin spiller på torsdagens pressemøde.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 8. runde

FT

BMU

4 - 0

LEV

Julian Nagelsmann kommer Joshua Kimmich til undsætning, efter den tyske midtbanespiller modtog kritik fra Bayern-legenden Phillipp Lahm.

Lahm kritiserede Kimmich for ikke at tænke defensivt nok, og at han forsøger at gøre alt for meget for at hjælpe det offensive spil, hvilket koster holdets defensive struktur.

- Alle har ret til at have en holdning. Det tolerer vi. Josh er en ekstremt vigtig spiller for os og landsholdet. Han har fuld tillid begge steder, sagde Nagelsmann på torsdagens pressekonference ifølge Bulinews.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Nagelsmann forsvarer Kimmich: Ekstremt vigtig for land og klub
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Bayern München-træneren fastslog dog i samme ombæring, at der altid er plads til forbedring – selv hos en stor profil som Kimmich.

- Ligesom alle andre har han ting som han er god til, og ting som han kan forbedre. Det er vigtigt for en spiller, at vide præcis hvad han skal gøre.

Bayern er uden sejr i fire Bundesligakampe i streg. Fredag aften får de muligheden for at komme af med den dårlige stime, når de møder formsvage Bayer Leverkusen kl. 20:30 på Allianz Arena.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 8. runde

FT

BMU

4 - 0

LEV

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0