2022-08-15 12:31:02

Upamecano frygter ikke De Ligt: Bedre tilpas i år

Dayot Upamecano har arbejdet med en fysisk træner henover sommeren og føler sig ikke truet af nyindkøbet Matthijs de Ligt, da han nu er bedre tilpas end i fjor. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dayot Upamecano var den helt store transfer til forsvaret for Bayern München sidste sommer, da han kom til storklubben fra ligarivalerne fra RB Leipzig. 

Det gik dog ikke som smurt i olie for den nye mand i Bayern-trøjen, som blev kritiseret i dele af sæsonen, og nu har man så også hentet en ny forstærkning til i form af Matthijs de Ligt. 

Franske Upamecano hilser dog kun konkurrencen i forsvaret velkommen og fortæller, at han føler sig bedre tilpas i år efter at have arbejdet med en fysisk træner henover sin ferie. 

- Jeg har arbejdet meget med en fysisk træner under min ferie, og jeg føler mig bedre tilpas end i sidste sæson, sagde Upamecano til TZ og fortalte videre om den fortsat store konkurrence på positionen i midterforsvaret. 

- Vi har en masse konkurrence, men det er bedre for os. Jeg vil bare gerne spille og fortsætte, sluttede franskmanden. 

23-årige Upamecano har startet i klubbens første tre kampe, hvor det i weekenden også lykkedes at hjælpe til med et cleansheet mod Wolfsburg hjemme i en 2-0-sejr. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0