2022-07-28 06:47:40

Lettelse i Bordeaux: Nu skal vi lave nogle transfers

Bordeaux vil fokusere på at styrke truppen, efter klubben onsdag fik medhold i appellen om at undgå tvangsnedrykning til den tredjebedste fodboldrække i Frankrig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ligue 2 - 1. runde

FT

BOR

0 - 0

VAL

Onsdag var en lettelsens dag for den franske fodboldklub Bordeaux. 

Her oplyste det franske fodboldforbund nemlig, at Bordeaux får lov til at blive i Ligue 2 og dermed undgår tvangsnedrykningen til den tredjebedste fodboldrække i Frankrig.

Klubben stod ellers til en tvangsnedrykning grundet rod i økonomien, men efter en appel til den franske sportskomité er Bordeaux altså blevet taget til nåde.

Gerard Lopez, der er præsident i Bordeaux, fortæller i kølvandet på den gode nyhed, at klubben nu vil fokusere på at ruste sig til den kommende sæson i Ligue 2.

- Hele klubben har fra start af troet på, at vi ville få medhold, og derfor har vi gjort alt for at forberede os godt til den kommende sæson, siger han og fortsætter.

- Vi er dog nødt til at få lavet nogle transfers, mens vi også skal af med nogle spillere. Vores mål er at rykke op allerede i den kommende sæson, men det er sandt, at det bliver meget svært, siger han ifølge France Info.

Bordeaux sluttede på sidstepladsen i Ligue 1 i den forgangne sæson.

Ligue 2 - 1. runde

FT

BOR

0 - 0

VAL

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0