2022-05-24 12:33:01

BVB-midt om fyring: Var fuldstændig i chok

Julian Brandt blev i den grad taget med bukserne, da han fik at vide, at Marco Rose var blevet fyret som Dortmund-cheftræner. BVB-spilleren troede nemlig, at Rose fik tid til at bygge holdet op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det blev en kort fornøjelse for Marco Rose på Signal Iduna Park, da han blev fyret som cheftræner i Dortmund efter blot en enkelt sæson.

Det var en beslutning, som chokerede BVB's Julian Brandt, da den tyske midtbanespiller på ingen måde havde forudset, at det ville ende med en fyring af Rose.

- Jeg var fuldstændig chokeret i ti minutter, fordi jeg ikke vidste noget om det eller forventede det overhovedet. I sidste ende er det bare sådan, som fodboldverden er, og det er ikke mit job at vurdere det. Men jeg var overrasket.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -BVB-midt om fyring: Var fuldstændig i chok
Foto: Leon Kuegeler/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg havde en fornemmelse af, at det var et langsigtet projekt, og at han ville få tid til at bygge noget op, lyder det fra Julian Brandt ifølge Bulinews.

45-årige Marco Rose nåede at stå i spidsen for Dortmund i 45 kampe, hvor det blev til 27 sejre, fire uafgjorte og 15 nederlag.

Han førte Dortmund frem til en andenpladsen i Bundesligaen, men det blev hverken til succes i DFB Pokal, Champions League eller Europa League.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0