2021-09-23 14:25:09

Kroat om Dortmund-skifte: Overraskede mig

Marin Pongracic er selv overrasket over sit skifte til Borussia Dortmund denne sommer, hvor han er resten af året på en lejeaftale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det lå ikke i kortene, at kroatiske Marin Pongracic skulle skifte fra Wolfsburg til Borussia Dortmund denne sommer, men sådan endte det alligevel.

Det har ellers været småt med spilletid i Wolfsburg for den 24-årige forsvarsspiller siden sit skifte fra RB Salzburg til Wolfsburg for et par år siden, men Dortmunds nye cheftræner, Marco Rose, kender kroaten fra deres fælles tid i Salzburg, og det blev afgørende fortæller Pongracic.

Han var nemlig også selv overrasket over interessen.

- For mig var skiftet også overraskende. Det skete meget hurtigt i de sidste to eller tre dage, inden transfervinduet lukkede.

Artiklen fortsætter efter billedet

Dortmund -Kroat om Dortmund-skifte: Overraskede mig
Foto: Roberto Pfeil/AFP/Ritzau Scanpix

- Marco Rose spillede en meget vigtig rolle i det. Han ville have mig her. Vi talte i telefonen og udvekslede ideer i ti eller 15 minutter. Det var en god samtale, siger Pongracic ifølge Kicker.

Efterfølgende er Pongracic glad for skiftet, hvor klubben også kun har vundet siden da, og nu er målet for kroaten så at spille mest muligt i klubben og udvikle sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Selvfølgelig vil jeg spille så meget som muligt og blive endnu mere moden i min spillestil. På det her niveau og med sådan en kvalitet i holdet, vil jeg vise mig frem på bedst mulig vis. Det er mit personlige mål, forklarer Pongracic.

Den stadigt unge forsvarer har i Dortmund fået spilletid i tre kampe indtil videre i sæsonen. Det er sket i de seneste tre opgør, så måske Pongracic har udsigter til en succesfuld sæson med Dortmund.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0