2022-06-26 21:10:25

Farke: Andreas Poulsen diskuteres i kulissen

Danske Andreas Poulsen var ikke til første træning i Mönchengladbach, og Daniel Farke bekræftede, at det havde at gøre med danskerens fremtid. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tidligere på måneden har det været fremme, at AaB skulle følge danske Andreas Poulsens situation i Borussia Mönchengladbach, og den interesse kan måske få pustet yderligere liv i sig nu. 

Danske Poulsen var nemlig ikke at finde blandt de trænende spillere søndag, og det forklarede klubbens nye cheftræner, Daniel Farke, skyldtes, at den danske venstrebacks fremtid diskuteres i kulisserne. 

- Med Andreas Poulsen foregår der diskussioner i baggrunden, og vi vil se på, hvordan tingene udvikler sig herfra, forklarede Farke de fremmødte medier ifølge gladbachlive.de. 

Danskeren kom til den tyske klub i fra FC Midtjylland tilbage i 2018 og har sidenhen været udlejet til Austria Wien og Ingolstadt, hvor det imidlertid ikke rigtig nogle steder er blevet til egentlige gennembrud og fast spilletid. 

I denne sæson blev det således til seks kampe for Ingolstadt i 2. Bundesligaen, så måske det er på tide med nye udfordringer for den 22-årige dansker, der har én kamp på cv'et for Gladbach, og vis kontrakt med klubben udløber 30. juni. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0