2022-07-10 22:02:01

Fraulo om Gladbach-start: Højt niveau

Oscar Fraulo siger selv, at han har haft en god begyndelse i Gladbach, som han kalder for en klub med et meget højt niveau. Han lover videre, at han snart skal til at lære tysk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

STL

1 - 1

GLA

18-årige Oscar Fraulo tog turen fra FC Midtjylland til den tyske traditionsklub Gladbach tidligere på sommeren, hvor han nu har været de seneste to uger.

Her venter en fuld sæsonopstart med klubben, hvor han skal forsøge at bide sig fast i førsteholdstruppen.

Den unge centrale midtbanespiller talte søndag på et pressemøde for klubben om sin ankomst i det vesttyske, og de forventninger han har til sin egen præstation.

- De første to uger har været gode. Holdet har et højt, højt, højt niveau, så det er godt for en ung spiller som mig at komme ind på det her hold og få råd fra det erfarne spillere.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Fraulo om Gladbach-start: Højt niveau
Foto: Mönchengladbach

- Som ung spiller vil du bare gerne i gang, men jeg ved selvfølgelig godt, at det tager tid. Fordi når man er ung, så laver man nogle dumme fejl. Men jeg tror, at jeg med tiden kommer ind på holdet.

- Jeg tror, at som ung spiller skal du bruge en masse tålmodighed for at komme på førsteholdet. Især i denne klub. Så jeg har ikke et præcist mål, som jeg gerne vil opnå i forhold til det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Her er temmelig anderledes end i min gamle klub, men det giver mig bare mere passion for at vise, at fansene støtter en god klub. De virker søde, når man taler med dem, og de forsøger at tale lidt engelsk. Jeg skal også nok sørge for at få lært noget tysk snart.

Oscar Fraulo har til dato kun spillet 71 minutters seniorfodbold fordelt over fire kampe for FC Midtjylland i den forgangne sæson.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

STL

1 - 1

GLA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0