Mönchengladbach -Jannik V: Jeg har noget at bidrage med
2018-03-17 21:57:01
Foto: Getty Images

Jannik V: Jeg har noget at bidrage med

Jannik Vestergaard er i øjeblikket skadet, men han arbejder hårdt for at blive en del af VM-truppen til sommer. Han mener også, at han har noget at bidrage med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gladbach-stopperen og den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard har pådraget sig et brud i foden og er derfor ikke med, når det danske landshold samles i den kommende uge.

Det er dårlig timing, erkender den stærke midtstopper, som har som mål at spille et par kampe for klubholdet inden sæsonen slutter, og så vil han kæmpe sig med i VM-truppen.

- Det er dårlig timing, det er klart. Jeg tager det seriøst og gør alt, hvad jeg kan for at restituere og træne op, når foden tillader det. Udfordringen er at acceptere at skulle ligge helt stille, når man ellers er vant til at løbe mange kilometer hver dag, siger Jannik Vestergaard til BT.

- Mit mål er at spille et par kampe for Gladbach, før sæsonen slutter. Og derefter være klar til VM. Det er min forhåbning, og jeg er optimistisk. Jeg har selvtillid nok til at tro på, at hvis jeg bliver frisk, bliver jeg også en del af VM-truppen. Jeg mener, at jeg har noget at bidrage med. Om det skal være fra start eller bænken, må træneren beslutte.

25-årige Vestergaard har i denne sæson spillet 26 kampe for Gladbach i Bundesligaen og scoret tre gange.


Foto: Getty Images

8 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce