2022-12-04 10:00:02

Brabrand-direktør er imponeret over Nicolaj T: Stor skarphed

Brabrand-sportsdirektør Andreas Rasch-Christensen siger til bold.dk, at Nicolaj Thomsen har vist stor klasse. Thomsen har blandt andet scoret tre mål mod Brabrand i denne sæson. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brabrand har skullet bide skeer med flere store profiler i 2. division, og en af dem er den tidligere Superliga-spiller Nicolaj Thomsen. 

Den tidligere FCK- og AaB-spiller har fået en flyvende start på tilværelsen i B.93, da han er noteret for hele seks mål i otte kampe i 2. division. 

Brabrand har også stået over for B.93 og Thomsen to gange i løbet af sæsonen, og her har den tidligere Superliga-spiller vist stor målnæse.

Brabrand-sportsdirektør Andreas Rasch-Christensen fremhæver den formstærke spiller som en af profilerne i 2. division, og han er imponeret, siger han til bold.dk. 

- Der er Nicolaj Thomsen fra B.93 og Emil Holten fra Esbjerg i forhold til måden at udnytte chancer på. Der er også Søren Andreasen fra Aarhus Fremad i forhold til den høje chanceudnyttelses procent, som der er. Der er de her konkrete spillere. 

- Man kan se, at rækken brækker over i nogle tophold som Esbjerg, B.93, Aarhus Fremad og Kolding: Jeg synes, at alle de hold har imponeret på hver sin måde. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Brabrand-direktør er imponeret over Nicolaj T: Stor skarphed
Foto: Christian Midtgaard

- Så er der de andre, som vi selv hører med i. I modsætning til den seneste sæson, hvor det var en mere sammentømret pointmæssigt, så har den brækket over i to, siger Andreas Rasch-Christensen til bold.dk. 

Sportsdirektøren mener, at mandskabet er blevet straffet hårdt af topholdene. Nicolaj Thomsen har blandt andet scoret hele tre gange mod Brabrand. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, at spillerne går ydmygt ind til det, men det er ikke sådan, at de er benovede over det. Det kan man også se i kampene, hvor man leverer. 

- Vi har talt særligt om kampene mod Esbjerg og udekampen mod B.93 i forhold til, hvor hårdt man bliver straffet for de fejl, som man laver. For nogle af spillerne er det lidt nyt, at vi bliver straffet konsekvent, siger Andreas Rasch-Christensen til bold.dk. 

Nicolaj Thomsen skiftede til B.93 i september, og den 29-årige midtbanespiller kan skrive hele 201 Superliga-kampe på CV’et med 14 mål og 33 assists.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0