2. Division -Brabrand-kant vil vise sit værd mod Vejgaard
2018-10-04 22:07:02
Foto: BS Sports & Media

Brabrand-kant vil vise sit værd mod Vejgaard

Når Brabrand lørdag gæster Vejgaard i 2. Division, er det en kamp, Brabrand-spilleren Frederik Poulsen glæder sig ekstra meget til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brabrand har fået en jævn start på tilværelsen i 2. Division, og holdet ligger efter ti spillerunder på en femteplads med seks point op til førerholdet fra Jammerbugt.

Lørdag gælder det så en udekamp mod Vejgaard, og det er en kamp, der betyder noget særligt for Brabrand-spilleren Frederik Poulsen.

- Det er en kamp, jeg glæder mig ekstra meget til. Det er en klub, jeg har været i før min tid i Brabrand med op- og nedtur og rigtig mange gode relationer, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme op og vise mit værd, fortæller Frederik Poulsen til Brabrands YouTube-kanal.

- Det bliver fedt. Der skal bare ind og gives gas. Når kampen er i gang, så er det bare en ganske almindelig kamp, og så skal vi bare ud og have tre point, så vi lægger godt med i tabellen igen.

Frederik Poulsen er også glad for, at han på et personligt plan har oplevet succes i de seneste kampe efter en svær start. Succesen håber han at tage med ind til lørdagens opgør.

- Det startede lidt dårligt ud med et par skader i opstarten, og så bliver man sat lidt tilbage og skal arbejde sig tilbage. De sidste par kampe er det heldigvis gået den rigtige vej for mig, og jeg har fået muligheden. Det har også resulteret i en scoring, og jeg synes, det går godt, så jeg er bare glad for, at det går den rigtige vej lige nu, og så må jeg jo bare bygge på.

Brabrand-spilleren er da heller ikke i tvivl om, at følelserne får frit løb, hvis det bliver til endnu en scoring i lørdagens opgør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg kan ikke styre mig, når jeg scorer, så det er fuldstændig underordnet, hvem vi spiller mod, så der er ingen hæmninger dér, griner Brabrand-spilleren.

Kampen mellem Vejgaard og Brabrand fløjtes i gang lørdag klokken 13.


Foto: BS Sports & Media

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0