2023-02-03 14:45:02

Efter mesterskab: Skifte gik i vasken - profil vender hjem til Brabrand

Jesper Brinck siger til bold.dk, at han var tæt på at skifte til en fynsk 3. divisionsklub, men skiftet faldt til jorden. Nu skal den færøske mester spille for Brabrand i 2. division, siger han til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter flere succesfulde år i færøsk fodbold for KI Klaksvik skal Jesper Brinck spille i Danmark igen. 

Brinck, der sluttede af med et færøsk mesterskab, siger til bold.dk, at han skifter til Brabrand, der huserer i 2. division. 

Brinck fortæller dog, at et andet skifte var under opsejling. Det gik dog galt til sidst.

- Jeg var med i en fynsk 3. divisionsklub i to uger og spillede tre kampe. Jeg havde egentlig en aftale med dem inden deadline i forhold til, hvad vi skulle gøre, men så fik de en skade på en anden plads to dage før. 

- De sagde, at de nok var nødt til at prioritere deres budget anderledes, da de skulle have en angriber mere. 

- De kunne ikke spille forårssæsonen med kun en angriber. Jeg fik at vide, at de ville vende tilbage, og så hørte jeg ikke mere, og så kunne jeg godt regne det ud, siger Jesper Brinck til bold.dk og tilføjer.

- Det føltes lidt uforløst, og så kunne jeg se, at klokken blev over midnat, og så var det for sent.

Selv om Brabrand er placeret højere end den fynske 3. divisionsklub, så var han draget af klubbens ambitioner. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Efter mesterskab: Skifte gik i vasken - profil vender hjem til Brabrand
Foto: KI Klaksvik/Privat

- Det var et sted, hvor der var fire gamle Brabrand-spillere, og der var en anden økonomi og projekt i det. Jeg var lige nødt til at undersøge det i forhold til, hvad jeg kunne få i Brabrand. Jeg snakkede med nogle klubber i forhold til at tage den rigtige beslutning.

Som at komme hjem
33-årige Brinck fortæller, at flere klubber på forskellige niveauer henvendte sig, men intet var så konkret som 3. divisionsklubben på Fyn. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu skal forsvareren tørne ud for hjerteklubben Brabrand, og det passer ham fint, da han har et fuldtidsarbejde i Aarhus ved siden af. 

- Det bliver lidt som at komme hjem. Jeg var der fra sommeren 2012 til vinteren 2019, og jeg kender rigtig mange i klubben. Tom (Søjberg, red.) er stadig træner, og han var der i stort set hele min seneste periode. Der bliver nok også taget hensyn til, at man har et arbejde, siger Jesper Brinck til bold.dk. 

Brinck skal hjælpe Brabrand med at overleve i 2. division, hvor klubben lige nu er nummer ni. Holdet er syv point foran Frem, der er under stregen.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0