1. Division -Køhlert siger farvel til Brabrand
2018-01-17 17:00:01
Foto: Brabrand Fodbold

Køhlert siger farvel til Brabrand

Midtbanespilleren Nicolaj Køhlert vinker farvel til Brabrand efter et halvt år og går nu på klubjagt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nicolaj Køhlert har spillet efteråret i Brabrand, efter midtbanespilleren i sommer forlod islandske Valur.

Nu er den tidligere Silkeborg-spiller dog gået på klubjagt.

- Jeg kigger lidt rundt og ser, om der skulle byde sig noget spændende. Det er primært i Danmark, jeg kigger, men jeg vil ikke udelukke noget, siger Køhlert til bold.dk.

- Jeg tager det lidt, som det kommer, og jeg vil ikke lægge mig fast på noget niveau. Jeg vil hellere se på, om der er en pakke, der kan fungere bedst for mig.

24-årige Køhlert nåede ni kampe for Brabrand i efteråret, og midtbanemanden har været glad for opholdet i 1. divisionsklubben.

- Det har været dejligt at komme hjem og få en masse spilletid hos Brabrand i 1. division. Selvfølgelig har vi slidt i det og kæmpet alt, hvad vi kunne for at få skrabet så mange point sammen som muligt. Personligt har det været rigtig godt for mig.

- Aftalen med Brabrand kom i orden, da turneringen var gået i gang, så jeg er rigtig glad for, at jeg fik bidt mig fast og spillet en masse kampe, siger Køhlert.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nicolaj Køhlert var som helt ung forbi Liverpools ungdomshold og har siden været forbi Rangers, Silkeborg, færøske Runavik og islandske Valur.

sara@bold.dk


Foto: Brabrand Fodbold

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0