2. Division -Overrasket Brabrand-chef roser unge kræfter
2018-10-18 19:02:01
Foto: BS Sports & Media

Overrasket Brabrand-chef roser unge kræfter

De unge og nye folk i Brabrand har overrasket cheftræner Tom Søjberg, som ser gode perspektiver i holdet for den kommende tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brabrand rykkede i maj ned i 2. division efter blot en enkelt sæson i landets næstbedste række - og det fik flere spillere til at søge andre græsgange.

I stedet skulle unge kræfter tage over, og cheftræner Tom Søjberg er meget tilfreds med, at de uerfarne knægte har ført klubben til en øjeblikkelig fjerdeplads i 2. divisions gruppe 1.

- Spillerne har overrasket mig positivt. Det er et helt nyt hold. Syv-otte spillere forlod os i sommer, så der er mange nye folk, der lige har skullet finde deres rolle på holdet og finde ud af, hvad det handler om på 2. divisionsniveau.

- De har både resultatmæssigt og fodboldmæssigt præsteret bedre, end jeg havde regnet med, så det meget positivt. Jeg er meget tilfreds med de point, vi har hentet, og fodbolden har også indimellem været rigtig god, siger Tom Søjberg til bold.dk.

Søjberg fremhæver spillere som Casper Lykke, Kasper Andersen, Anton Søjberg, Thomas Viggers, Tobias Olesen, Marcus Sloth og Malthe Boesen, når han taler om de unge knøse.

- Det er nogle meget unge spillere, som ikke har særlig meget erfaring. Men de har været gode til at få skubbet gang i nogle gode ting, som har betydet meget for os. 

- De har sørget for, at vi hurtigt havde en bund på holdet, for det havde vi overhovedet ikke i træningskampene - det var nærmest bundløst, siger Tom Søjberg.

Brabrand-træneren erkender dog, at holdet ikke havde været nogen steder, hvis det ikke havde været for de erfarne gutter på holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi havde ikke kunnet noget som helst, hvis det ikke havde været for eksempelvis Jesper Brinck, Can Dursun, Malte Færge og Jacob Linnet. Hvis de ikke havde stået fast og givet en masse til de unge spillere, så havde vi haft det meget svært.

Tom Søjberg begynder dog at se meget positive tendenser i truppen.

- Vi har fremtiden foran os. Det kommer til at tage noget tid, men jeg kan gode perspektiver i holdet. Der var mange, der sagde, vi var begravet efter nedrykningen, og det synes jeg slet, slet ikke.

- Når vi kommer frem til sommerferien næste år, så har vi igen et rigtig spændende hold, som kan være lidt mere konstant i måden at spille på, siger Søjberg.

Brabrand skal i weekenden møde Aarhus Fremad i et vaskeægte lokalbrag.

nicolai@bold.dk


Foto: BS Sports & Media

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0