2022-10-05 12:35:41

Bradford City fejrer 120 års med nyt logo

Bradford City kan til næste år fejre deres 120 års fødselsdag, og derfor har de valgt at ændre klubbens logo for at skabe en ny identitet med råd fra fansene.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

League 2 - 13. runde

FT

BRA

0 - 1

STO

Tilbage ved årtusindskiftet var Bradford City at finde i Premier League, hvor de dog siden da er røget gennem liga-systemet og er nu en del af League Two.

Men til næste år sker der nye ting i klubben, når Bradford City kan fejre deres 120 års fødselsdag, og det har de valgt at fejre med at præsentere et nyt logo, som er blevet skabt i fællesskab med fansene.

Det melder Bradford på deres hjemmeside.

- Det er vel nok et af klubbens største projekter i de seneste 30 år, så det var ekstremt vigtigt at sikre, at alle havde mulighed for at komme til orde, men også at sikre, at den nye identitet passer til Bradford City og kan blive en stærk del af klubbens image i mange år fremover, udtaler administrerende direktør Ryan Sparks. 

Artiklen fortsætter efter billedet

League 2 -Bradford City fejrer 120 års med nyt logo
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Nedenfor kan I se og høre tankerne om Bradford Citys nye identitet og logo, som vil blive taget i brug fra den 1. Juli 2023.

Her kan Bradford City være en del af League One, da de i denne sæson kæmper med om oprykning. Her er de placeret med fjerdepladsen i rækken.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

League 2 - 13. runde

FT

BRA

0 - 1

STO

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0