2022-12-08 16:25:42

Ancelotti hylder Richarlison: Snart slut med Messi og Ronaldo

Richarlison har været blandt Brasiliens bedste under VM, og nu bliver han også hyldet af Carlo Ancelotti, som mener, at angriberen repræsenterer den nye generation af verdensstjerner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - kvartfinale

FT

KRO

5 - 3

BRA

Tre mål og en enkelt assist i fire VM-kampe.

Det er status for Richarlison, som har været flyvende for Brasilien under slutrunden, hvor han har leveret flot spil og endnu flottere mål.

Han er da også blevet hyldet af mange, og nu er der en ny beundrer, som har meldt sig på banen, da Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelotti er ude og rose brasilianeren.

- Han er en moderne angriber, som er komplet. Han er ikke så præcis med bolden ved fødderne, men hans løb er ekstraordinære, og han er meget koordineret. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Ancelotti hylder Richarlison: Snart slut med Messi og Ronaldo
Foto: Manan Vatsyayana/AFP/Ritzau Scanpix

- Han er ikke særlig høj, men han er god i luftspillet. Han er ikke den typiske brasilianske angriber, men han er blandt de bedste derude.

- Æraen med Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, Luis Suarez, Edinson Cavani, Lionel Messi og Karim Benzema er ved at være slut. De er over 35 år. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den nye generation er repræsenteret af Kylian Mbappe, Richarlison, Erling Haaland, Julian Alvarez og Darwin Nunez, lyder det fra Carlo Ancelotti til Corriere dello Sport.

25-årige Richarlison står i alt noteret for 41 landskampe og 20 mål for Brasilien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - kvartfinale

FT

KRO

5 - 3

BRA

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0