2022-11-27 16:01:02

Skadet Neymar har været hårdt ramt: Kæmper 24 timer i døgnet

Det var et hårdt slag for Neymar, da han måtte forlade Brasiliens kamp mod Serbien med en skade. Det fortæller Marquinhos, som dog slår fast, at Neymar arbejder 24 timer i døgnet for at blive klar igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

BRA

1 - 0

SCH

Det er jagten på den sjette VM-titel ved denne slutrunde, hvor Brasilien fik en god start med en sejr på 2-0 over Serbien, men der kom dog skår i glæden.

Brasiliens helt store stjerne, Neymar, kom nemlig galt afsted i løbet af opgøret, efter han flere gange var blevet tacklet hårdt af serberne, og det gik ud over anklen.

Det er derfor tvivlsomt, om Neymar når at komme i aktion igen i denne VM-slutrunde, og det har haft taget hårdt på hovedpersonen.

Det fortæller Brasiliens Marquinhos, som dog slår fast, at Neymar kæmper en hård kamp mod tiden.

- Det tager jo noget tid at komme sig over hele situationen. Lige efter kampen var han ked af det, som er normalt, fordi han har drømt om det her så længe, og nu er han blevet skadet. Så som spiller ved vi alle, hvad han går igennem.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Skadet Neymar har været hårdt ramt: Kæmper 24 timer i døgnet
Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Ritzau Scanpix

- Men efter de forskellige test og træninger må jeg bare sige, at han arbejder rigtig hårdt. Det viser, hvor meget han vil det her. Vi ved dog ikke, hvor lang tid det kommer til tage, men vi håber på, at han kan komme tilbage i god form både fysisk og mentalt.

Landstræner Tite har haft sagt, at han har en stor tro på, at Neymar nok skal komme tilbage på holdet, inden VM finder sin vinder den 18. december.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er samme opfattelse, som Neymar selv har, og derfor giver han den gas, siger Marquinhos.

- Han er meget selvtillidsfyldt i forhold til hans genoptræning, som er meget vigtigt. Han er meget fokuseret, og han er jo sammen med en fysioterapeut 24 timer om dagen, så han kan gøre alt for at komme hurtigt tilbage.

- Vi vil arbejde hårdt kamp for kamp, så han kan nå at komme tilbage. Men det er vigtigt, han har det vigtige mindset. Han gør sit bedste for, at han kan komme tilbage så hurtigt som muligt, lyder det fra Marquinhos til bold.dk og resten af den fremmødte presse på søndagens pressemøde i Doha.

Marquinhos og Brasilien skal mandag i aktion imod Schweiz ved VM, hvor der er kampstart klokken 17:00.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

BRA

1 - 0

SCH

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0