2022-08-10 09:38:01

bold.dk erfarer: Damsgaard har bestået Brentford-lægetjek

Den danske landsholdsspiller Mikkel Damsgaard er ikke langt fra at kunne kalde sig Premier League-spiller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Verdens bedste fodboldliga får formentlig i dag tilføjet endnu et dansk islæt.

For alt tyder ifølge bold.dk’s oplysninger på, at Mikkel Damsgaard i løbet af onsdagen bliver præsenteret som ny Brentford-spiller.

Mandag og tirsdag har den 22-årige landsholdsspiller gennemgået omfattende lægetjek, og nu er dommen klar fra de specialister, der har kigget scanningsbilleder osv. igennem: Mikkel Damsgaard er fit for fight og klar til Premier League.

Her bliver han i Brentford udstyret med en 5-årig aftale og kommer under danske vinger med trænerduoen Thomas Frank og Brian Riemer samt naturligvis en masse holdkammerater, han kender. Ikke mindst fra A-landsholdet, som Mathias Jensen og Christian Nørgaard også er en fast del af.

Noget af en kontrast til tiden i Sampdoria, hvor han nåede at spille to sæsoner. Specielt den sidste sæson var svær for Damsgaard, som efter en fremragende EM-slutrunde for Danmark sidste sommer fik en drilsk knæskade, som betød, at han i perioder brugte mere tid på genoptræning end på træning og kamp med sine holdkammerater i klubben.

Det betød også en noget rusten offensiv-spiller i forårets Nations League-kampe for Kasper Hjulmands tropper, hvor han pt. er noteret for 16 kampe og fire scoringer.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0