2023-03-30 12:36:15

bold.dk i nye klæder: Se Brentford-maskot overraske Thomas Frank

Da Thomas Frank skulle overraskes med titlen som Årets træner, kravlede bold.dk i Brentford-maskotten Buzz Bees kostume, så træneren ikke skulle fatte mistanke, skriver chefredaktør René Schrøder i denne reportage fra London. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Brentford
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

3 - 3

BRE

Hvordan tager man røven på en træner, som - næsten - altid har kontrol over situationen, og som vil blive mistænksom, hvis der pludselig render journalister rundt på anlægget, hvis besøg han ikke er blevet briefet om?

Jo, man - i dette tilfælde bold.dk - hopper i det kostume, Brentfords maskot Buzz Bee normalt færdes i. Og prøver ad den vej at få Frank ud af fatning. 

Se videoen øverst i artiklen.

Jeg har kendt Thomas Frank i snart 12 år. På et topprofessionelt plan, hvor vi ind i mellem snakker fodbold, journalistik og alt det, der ligger i snitfladerne mellem de to ting. Ikke på daglig eller ugentlig basis, men når vores veje har krydset hinanden.

Og det gør de ofte, når den ene laver fodboldjournalistik, og den anden er fodboldtræner på højeste niveau. 

Jeg husker stadig, første gang jeg ringede til ham. Det var forud for U/17-VM i Mexico i 2011, hvor han stod i spidsen for et spændende mandskab med folk som Christian Nørgaard, Yussuf Poulsen, Pierre Emile Højbjerg og Kenneth Zohore på holdkortet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -bold.dk i nye klæder: Se Brentford-maskot overraske Thomas Frank
Foto: bold.dk

Derfor ved jeg udmærket, at det vil være en meget lille overraskelse for ham, hvad der skal ske, hvis jeg tropper uanmeldt op på Brentfords træningsanlæg en regnvåd tirsdag i marts, mens mange af hans spillere er på landsholdstjeneste. Han ved, at bold.dk og DBU har indgået et samarbejde om Årets træner-kåringen, og spændingen og payoff’et vil derfor være enormt kortvarigt, når han spotter mig på anlægget.

Derfor må vi tænke alternativt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi allierer os med en af Franks syv assistenttrænere - nemlig hans højre hånd Claus Nørgaard - som til et møde med spillerne om dagens træning skal annoncere, at der er indkaldt en ekstra mand i fraværet af de mange landsholdsspillere, som stadig er på vej hjem fra nær og fjern. 

Og vupti - så ryger jeg i maskot-kostume og agerer den seneste signing til træningspasset - naturligvis med den bagtanke at gøre Thomas Frank mest muligt rundtosset, inden Buzz Bee-masken - og tiøren - skal falde, og han kan blive hyldet som Årets Træner 2022 foran de spillere og den stab, som han har leveret så fremragende resultaterne med. 

Se hele indslaget med bold.dk i maskot-klæder og en overrasket træner øverst i denne artikel. 

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

3 - 3

BRE

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce