2022-12-06 15:23:27

Claus Nørgaard rykker til Premier League: En drengedrøm

Claus Nørgaard tiltræder som ny assistent i Brentford, og i et interview med bold.dk kalder han det en drengedrøm at komme til Premier League.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 17. runde

FT

BRE

2 - 2

TOT

Thomas Frank får ny assistenttræner i Brentford, men det er stadig en dansker.

Brian Riemer bliver cheftræner i belgiske Anderlecht, og hans afløser bliver Claus Nørgaard, der kommer til Brentford fra en stilling som dansk U18-landstræner.

Nørgaard kender Thomas Frank særdeles godt fra deres fælles fortid i DBU og Brøndby.

- Vi har jo arbejdet sammen i flere år tidligere og har haft løbende dialog om, at det skulle vi nok igen på et tidspunkt.

- Det er den største scene, så det bliver spændende og en fed udfordring. Det er da en drengedrøm, der går i opfyldelse at blive træner i Premier League, fortæller Claus Nørgaard til bold.dk.

Han er endnu ikke startet i sit nye job, fordi alt omkring arbejdstilladelse skal falde på plads, men det sker forhåbentlig snart.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Claus Nørgaard rykker til Premier League: En drengedrøm
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Skridt tilbage som assistent?
Claus Nørgaard har tidligere været cheftræner i SønderjyskE og midlertidig cheftræner i Esbjerg, men nu er han altså tilbage i rollen som assistent.

Spørgsmålet er, om man kan kalde det et skridt tilbage?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det vil jeg ikke sige, men jeg forstår godt, hvad du mener. Det vigtigste for mig er at være i et udviklende miljø med gode folk, og så er det ikke så afgørende, om det lige er mig, der har det sidste ord. Jeg synes, jeg er god i den rolle som assistent.

- Det giver og kræver forskellige ting, og jeg kan begge dele, vil jeg sige. Så er det spørgsmålet, hvad man skal byde ind med, og der er også meget ansvar som assistent i Brentford.

- Vi er en stab på 35 mand, og der er jo ingen grund til at have så mange ansat, hvis det var Thomas, der skulle styre alt. Han lytter selvfølgelig til de eksperter og folk, der er omkring, men i sidste ende er det jo ham, der træffer beslutningerne, siger Claus Nørgaard til bold.dk.

Han skal ligesom Brian Riemer primært have sit fokus på det defensive i Brentford, der øjeblikkeligt ligger nummer ti i Premier League.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 17. runde

FT

BRE

2 - 2

TOT

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0