2022-07-09 11:26:39

Frank jubler: Hickey er sjælden i moderne fodbold

Brentford-træner Thomas Frank er yderst begejstret over tilgangen af skotske Aaron Hickey. Han er lige god med begge fødder, og det er sjældent, lyder det. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brentford kunne lørdag præsentere 20-årige Aaron Hickey som ny spiller i klubben. Skotten ankommer til Brentford fra Bologna, hvor han har spillet de seneste to sæsoner. 

Brentford-træner Thomas Frank er meget tilfreds med klubbens nyeste handel. 

- Jeg er meget glad for, at vi har formået at hente Aaron. Det, han allerede har opnået i sin karriere, er meget imponerende. Han er kun 20 år og har spillet en hel sæson i Skotland samt næsten to sæsoner i Serie A.

- Aaron er en sjælden ting i moderne fodbold, fordi han er lige god med begge fødder. Han er teknisk stærk, og han er god, når han har bolden i små områder. 

- Han er en offensiv forsvarer, der har god kreativitet, han er en fantastisk boldspiller og scorede mål i Serie A sidste år. Efter at have spillet to år i Italien ved vi, at han vil have gode defensive egenskaber. Der er områder at forbedre, og vi ser frem til at have ham med os, så vi kan være en del af hans udvikling som spiller, lyder det fra Frank i en pressemeddelelse. 

Aaron Hickey har underskrevet en fireårig aftale med Brentford, han træner allerede med resten af truppen lørdag.

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0