2021-07-21 19:16:32

Glad Thomas F: Ajer kan gå direkte ind

Brentford-træner Thomas Frank glæder sig over, at man onsdag har landet norske Kristoffer Ajer, der kan gå direkte ind på Premier League-mandskabet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

23-årige Kristoffer Ajer skifter skotske Celtic ud med en tur til Premier League og Brentford. 

Det skifte skaber glæde hos englændernes cheftræner, Thomas Frank, der mener, at han har fået en stopper, der kan gå direkte ind og levere i Premier League.

- Vi ønskede at få endnu en central forsvarsspiller ind, og 'Kris' var vores førstevalg. Vi synes, at han passer perfekt til den specifikke position - især med bolden. 

- Kris er meget komplet og kan finde den rigtige aflevering ind mellem kæderne. Hans niveau, når han fører bolden frem, er meget højt. Som forsvarsspiller har han al den fysik, du har brug for, og han vandt sine dueller i den skotske liga. Han kan hjælpe os i begge felter med sin styrke i luften.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Glad Thomas F: Ajer kan gå direkte ind
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

- Han er en spiller i en god alder, og vi tror, at han kan gå direkte ind og præstere i Premier League. Han passer også til, hvordan vi vil rekruttere spillere og arbejde med dem. 

- Han kan udvikle sig som spiller, og både Brentford og Kris kan udvikle sig til et højere niveau i de kommende år, siger Thomas Frank til Brentfords hjemmeside. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ajer har underskrevet en aftale frem til 2026 med Brentford. 

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0