2021-01-08 17:43:01

Marcondes før udløb: Masser af muligheder

Emiliano Marcondes har kontraktudløb med Brentford til sommer. Både en forlængelse og et skifte kan blive aktuelt, men han udelukker at vende hjem til Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Emiliano Marcondes’ kontrakt med Brentford udløber efter denne sæson, og det er ikke givet, at aftalen bliver forlænget.

Den energiske offensivspiller og Brentford har snakket i noget tid, men er endnu ikke blevet enige, og mens Marcondes er åben for en ny aftale, da han trives i klubben, ved han ikke, hvad det ender med.

- Vi har forhandlet og har forsøgt at nå til enighed, men af flere årsager er det ikke lykkes endnu, siger Marcondes til bold.dk

- Jeg elsker at spille i Brentford, hvor vi har et mega fedt projekt, som jeg gerne vil være en del at, så det kan sagtens tænkes, at vi ender med at blive enige. 

- Jeg tænker ikke selv så meget over det, men overlader det til min agent og Rasmus Ankersen om at snakke. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Championship -Marcondes før udløb: Masser af muligheder
Foto: Getty Images

- Alt er åbent, og der er masser af muligheder, men specielt i disse corona-tider ved man aldrig, hvad der kan ske, men jeg holder selv fokus på at spille. 

- Vi er midt i et ekstremt program, og uanset om jeg bliver eller skal prøve noget andet, er det vigtigt, jeg står så skarpt som muligt, så jeg holder fokus på fodbolden. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danmark ikke aktuelt

Mens Marcondes, som har spillet 24 kampe for Brentford i denne sæson, godt kan se sig selv forlænge med klubben, er han også åben for at prøve noget nyt, men han ser ikke sig selv i 3F Superligaen igen.

- Skal der ske noget nyt, bliver det ikke Danmark. Jeg har ikke nogen interesse i at komme hjem at spille igen. Af flere årsager passede det bedst for mig sidst, da jeg var i FCM, men denne gang er det ikke et tema.

- Jeg vil udvikle mig som spiller og tage næste skridt, og jeg føler stadig, jeg har endnu mere at bevise som spiller og vise, hvad jeg er i stand til. Jeg føler ikke, jeg har vist mit fulde potentiale i England, så det har jeg en trang efter.

- Derudover har jeg altid drømt om at spille i Spanien eller Italien. Om det bliver en virkelighed en dag, ved jeg ikke, men det er en drøm.

Kan et januarskifte blive aktuelt?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ikke noget, jeg tænker på, men det er heller ikke noget, jeg 100 procent selv er herre over. Mit fokus er ikke på at skulle skifte nu, siger Marcondes.

25-årige Marcondes står noteret for 81 kampe for Brentford.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0