2023-03-21 19:00:02

Mathias Jensen frygter ikke Frank-afgang: Andre har også stor andel i det

Mathias Jensen er glad for at have Thomas Frank i klubben, men han er også sikker på, at det nok skal gå, hvis han skifter job. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Helsingør
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

3 - 3

BRE

Det kører for Thomas Frank og Brentford. 

Det kører så godt, at Thomas Frank er blevet et stort trænernavn i England, og han har været sat i forbindelse med flere store klubber. 

Helt usandsynligt er det altså ikke, at Thomas Frank bliver lokket væk fra Brentford i den nærmeste fremtid. 

Skulle Brentford miste Thomas Frank, så er Mathias Jensen sikker på, at klubben sagtens kan fortsætte uden ham. 

- Thomas betyder meget, for han er Brentford udadtil. Jeg synes også, han har en kæmpe andel i, hvor vi er i dag. Han har stor andel i klubben miljø og kultur.

- Jeg ved ikke, om vi frygter, at han skal skifte klub. Vi vil selvfølgelig gerne have Thomas i Brentford, men der er også en kæmpe stab rundt om Thomas og en sportsdirektør og klubejer, som også har en kæmpe andel i det, så det er ikke alt sammen Thomas.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Mathias Jensen frygter ikke Frank-afgang: Andre har også stor andel i det
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

- Men selvfølgelig vil jeg gerne have, at Thomas bliver, men vi har også forståelse for, hvis han får en mulighed, han ikke kan sige nej til, fortæller Mathias Jensen i landsholdslejren tirsdag. 

En fantastisk kultur i Brentford
I Brentford har Thomas Frank været med til at skabe en kultur, som man ikke ser i mange andre klubber, fortæller Mathias Jensen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er en rigtig god kultur på holdet, og folk vil arbejde for det. Alle kan med hinanden, og jeg har været i et par klubber, og jeg ved godt, at det ikke er sådan alle steder.

- Der er en følelse af, at alle kan med hinanden, og at folk vil løbe de ekstra meter for hinanden, og det er også det, vi er nået langt på. 

- Vi er ikke bare 11 spillere, for spillerne fra bænken vil også give sin højre arm for at få point, siger Mathias Jensen. 

Christian Nørgaard har fortalt til bold.dk, at Thomas Frank godt ville kunne træne de største klubber i Premier League. Læs mere her. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

3 - 3

BRE

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce