2023-03-21 11:24:18

Nørgaard om Frank: Kan træne de største Premier League-klubber

Christian Nørgaard har haft Thomas Frank som træner på både U/landshold og i Brentford og kan sagtens forstå, at trænerens navn blive nævnt i forbindelse med de allerstørste Premier League-jobs.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Helsingør
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

3 - 3

BRE

Thomas Frank er pt. et af de varmeste danske trænernavne. Udover den fortjente nominering til Årets træner 2022, bliver hans navn og Brentford-meritter bragt i spil, hver eneste gang, et trænersæde i de største Premier League-klubber begynder at blive varmt - senest i Chelsea og i Tottenham.

Christian Nørgaard, kan din træner i Brentford tage springet til en af de største klubber i Premier League?

- Ja, jeg forstår godt, at han bliver rygtet væk. Der er også andre trænere i det felt, der bliver nævnt, men han er en oplagt kandidat, når nogle af de største klubber mangler trænere. Jeg forstår godt, at han er en eftertragtet herre, og mon ikke at han har ambitioner om en større klub end Brentford.

- Lige nu er vi selv på vej op og på vej til at blive en endnu større klub, og det er måske også en fed rejse at være del af.

Artiklen fortsætter efter billedet

Brentford -Nørgaard om Frank: Kan træne de største Premier League-klubber
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

- Han er et menneske og en træner, man kan tale fremtid med, og jeg tror, at der er noget, der lokker for ham i forhold til at prøve sig af på den helt store scene. Men han er også glad, hvor han er, siger Christian Nørgaard.

Han er i Helsingør, hvor han forbereder sig på EM-kvalen, som går løs torsdag mod Finland, hvor træneren hedder Kasper Hjulmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da midtbanespilleren var i den tidlige fase af sin landsholdskarriere, hed træneren Thomas Frank. Nørgaard var blandt andet del af det U17-landshold, der spillede VM i Mexico.

- Han har udviklet sig ekstremt meget som træner og som leder. Det gælder hans måde at motivere på. Han har udviklet sig taktisk og har skabt et hold omkring sig, som bidrager godt og løfter ham. Jeg har kun roser at sige om ham, og han er fortjent nomineret til Årets træner-prisen, siger Christian Nørgaard.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

BHA

3 - 3

BRE

12 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce