2022-10-04 13:30:13

30 uromagere identificeret: Brøndby vil sætte hårdt ind

Brøndby oplyser, at 30 personer er blevet identificeret efter urolighederne i Viborg og at man ser meget alvorligt på det. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

RAN

2 - 3

BIF

Brøndby er blevet straffet hårdt efter uroligheder før, under og efter kampen mellem Viborg og Brøndby i tiende spillerunde. 

Brøndby har modtaget en bøde på 400.000 kroner, og så er man blevet frataget retten til at medbringe udebanefans i resten af 2022. 

Brøndby oplyser i sin redegørelse til Fodboldens Disciplinærinstans, at personer med tilhørsforhold til klubben angreb vagter og politiet. 

Brøndby fortæller videre, at man har identificeret 30 personer fra episoderne i Viborg, og at man opfatter det som særdeles alvorligt, og at man vil sætte ind med alle midler. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -30 uromagere identificeret: Brøndby vil sætte hårdt ind
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby fortæller derudover, at man er af den opfattelse, at de mange stykker pyroteknik skyldtes, at der har floreret rygter om et muligt salg af klubben, og at kampen derfor blev set som den sidste, som fansene ønskede at deltage i. 

I redegørelsen fortæller Brøndby, at man generelt godt kan genkende det overordnede billede af episoderne, som er blevet indberettet til Fodboldens Disciplinærinstans. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

RAN

2 - 3

BIF

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0