3F Superliga -Faxe-tribunen har fået nyt navn
2011-01-18 12:10:10
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Faxe-tribunen har fået nyt navn

Brøndbys nye samarbejdsaftale med Carlsberg betyder, at Faxe-tribunen skal skifte navn. Nu er navneskiftet så klart, i fremtiden hedder tribunen Sydsiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I starten af december måned kunne Brøndby melde ud, at man havde indgået en femårig samarbejdsaftale med Carlsberg, som fra årsskiftet har været 'Official Beer Partner' i klubben.

Samarbejdet betød blandt andet, at Faxe-tribunen skulle have fundet sig et nyt navn, og i fællesskab besluttede Carlsberg og Brøndby, at tribunens nye navn og udseende skulle komme fra Brøndbys fans.

Til det formål blev der nedsat en arbejdsgruppe på 14 personer, og nu er man så nået frem til et nyt navn. Fra starten på forårssæsonen 2011 bliver Faxe-tribunens officielle navn derfor Sydsiden.

- Jeg er overbevist om, at det er et navn, der vil blive taget godt imod fra alle sider, og at Sydsiden vil beholde den dedikation og lidenskab, som har kendetegnet Faxe-tribunen gennem en årrække, lyder det fra fankoordinator i Brøndby Patrick Vestphael på klubbens hjemmeside.

Når Brøndby spillere forårets første hjemmekamp mod Lyngby den 6. marts 2011, vil man også have lagt sig helt fast på, hvordan tribunen skal se ud i fremtiden.


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

33 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0