2022-04-28 15:30:01

BIF-komet drømmer om mål foran Sydsiden

Angriberen Mathias Kvistgaarden fortæller til bold.dk, at han ser enormt meget frem til at lave sit første mål foran Sydsiden på Brøndby Stadion, hvor han selv har stået som fan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Superliga - 28. runde

FT

RAN

2 - 1

BIF

20-årige Mathias Kvistgaarden er inde i en god periode i Brøndby IF. 

Den unge angriber har spillet sig ind i varmen hos cheftræner Niels Frederiksen, der i de seneste tre kampe har haft Kvistgaarden i sin startopstilling.

Tidligere på forårssæsonen noterede Kvistgaarden sig også for sit første mål i 3F Superligaen, da han blev matchvinder i 1-0-sejren over Silkeborg IF. 

Nu drømmer angriberen om at få prikket hul på bylden hjemme på Brøndby Stadion foran de inkarnerede fans på Sydsiden.

- Det bliver jo kæmpestort. Jeg har jo set de andre, som har scoret der, og den måde Sydsiden kan gå amok på er jo helt vild, siger han til bold.dk og fortsætter.

- Nu var jeg heldig, at mit første mål ovre i Silkeborg var foran Brøndby-fansene, og bare det var fuldstændig outstanding. Jeg tror, det er svært at forestille sig, hvordan det er at score foran Sydsiden, men jeg glæder mig bare til at prøve det.

- Jeg har jo drømt om at score på Brøndby Stadion, siden jeg kom til klubben som helt ung, så det bliver specielt, understreger Kvistgaarden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har du selv stået på Sydsiden? 

- Ja, det har jeg. Jeg ved ikke præcist, hvor mange gange, men jeg har været der til flere kampe i hvert fald. Der er god stemning, og de giver de sgu gas, siger han. 

Mathias Kvistgaardens næste mulighed for at score foran Sydsiden på Brøndby Stadion bliver søndag den 8. maj, hvor FC København kommer på besøg til sæsonens sidste derby. 

Superliga - 28. runde

FT

RAN

2 - 1

BIF

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0