2023-01-04 13:01:01

bold.dk afslører: Brøndby vil have tidligere Lyngby-profil

Den nye Brøndby-træner Jesper Sørensen kan blive genforenet med en af sine tidligere spillere, Mathias Hebo, i dette transfervindue.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

4 - 1

HIF

I Polen løber 27-årige Mathias Hebo rundt og forbereder sig til forårsstarten for sit hold, Cracovia, hvor næste opgør er den 30. januar mod Gornik Zabrze.

Spørgsmålet er, om han overhovedet kommer til at spille den kamp, for der bliver ifølge bold.dk’s oplysninger hevet og flået i den tidligere Lyngby-profil.

Det gælder både fra de største klubber i Polen som Legia Warszawa og Lech Poznan, men også klubber i både Belgien og Danmark har udvist interesse for at tilknytte midtbaneslideren i dette transfervindue.

Mest interessant - set med danske Superligabriller - er Brøndby, som har meldt på banen som bejler til Hebo.

bold.dk har været i kontakt med Mathias Hebo, som ikke vil udtale sig om sin fremtid eller om, hvad der måtte foregå i kulisserne.

Men da han i sommeren 2021 blev solgt fra Lyngby til Cracovia, lagde han over for bold.dk ikke skjul på, at Brøndby var en klub, han meget gerne ville optræde i en dag.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -bold.dk afslører: Brøndby vil have tidligere Lyngby-profil
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg er selv fra Vestegnen, så jeg ville godt have været til Brøndby, hvis det var muligt. Jeg tror dog, at de kiggede på nogle yngre i forhold til strategien. 

- De kiggede lidt på mig, men ellers var der nogle stykker af de andre Superligaklubber, der virkede til at være interesseret, sagde han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden er der løbet meget vand i åen, og vigtigst for Mathias Hebo er, at Brøndby-boss Carsten V. Jensen har ansat Jesper Sørensen som ny cheftræner. 

Sørensen og Hebo havde for år tilbage et glimrende samarbejde i Fredericia, hvor træner Sørensen var med til at udvikle midtbanespilleren til at blive den profil i Superligaen, der senere endte med et skifte til polsk fodbold.

Det bliver dog ikke omkostningsfrit for Brøndby eller andre klubber at hente Hebo i dette transfervindue. Midtbanespilleren har halvandet år tilbage af sin kontrakt med Cracovia, hvor det kun har været skader, der har afholdt ham fra at optræde i startopstillingen.

Den polske klub indtager pt. 8. pladsen i Ekstraklasa.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

4 - 1

HIF

16 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0