2022-08-11 14:57:01

bold.dk erfarer: Brøndby i dialog med norsk angriber

Thomas Lehne Olsens agent har ifølge bold.dk været i dialog med Brøndby om en fremtid på Vestegnen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ingen hemmelighed, at Brøndby-bosserne Carsten V. Jensen og Niels Frederiksen er på udkig efter en fuldblodsangriber, der kan fylde i modstandernes straffesparksfelt.

Og en af de angribere, som står på listen over mulige tilgange er norske Thomas Lehne Olsen.

Den 31-årige forward spiller for tiden i FC Shabab Al-Ahli Dubai, hvor han har kontrakt året ud.

Men meldingen fra Dubai-klubben er, at de ikke vil stå i vejen for ham, hvis han skulle finde en ny arbejdsgiver i dette transfervindue. 

Den arbejdsgiver kan måske blive Brøndby, som har været i dialog med Olsens agent om muligheden for et fremtidigt samarbejde.

Thomas Lehne Olsen fik debut på det norske landshold, da træner Ståle Solbakken i november sidste år skiftede ham ind med tre minutter igen i 0-2-nederlaget i Holland i VM-kvalen.

Dengang spillede han i Lillestrøm, hvor han sluttede 2021-sæsonen af som klubbens suveræne topscorer med 26 mål i Eliteserien. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det kastede en kontrakt i Dubai af sig, men nu kan han altså meget vel være på vej tilbage til skandinavisk fodbold, hvor Brøndby har kastet snøren ud, som de sikkert har gjort til andre spillere, der skal udfylde den plads, de er mest desperate efter nyt blod til: Centerforward.

 

30 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0