2023-01-23 12:16:24

bold.dk erfarer: Brøndby og Hedlund i dialog om forlængelse

Til sommer udløber den svenske angriber Simon Hedlunds kontrakt med Brøndby, som dog håber at forlænge samarbejdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

ELF

Der er travlt i Brøndby i disse dage!

I sidste uge præsenterede de den norske offensiv-profil Håkon Evjen, og sideløbende er klubben ved at færdiggøre salget af anfører Andreas Maxsø til MLS-klubben Colorado Rapids.

Desuden er fodbolddirektør Carsten V. Jensen i gang med at tale fremtid mere flere spillere fra truppen, og ifølge bold.dk’s oplysninger var Simon Hedlunds agent i sidste uge til møde med Brøndby-bossen.

Her var meldingen klar: Simon Hedlund har en fremtid på Vestegnen, og parterne er i indledende dialog om kontraktforlængelse frem til sommeren 2025.

Den svenske angribers nuværende kontrakt udløber til sommer. Han kom til Brøndby i januar 2019 og har på de fire år i den gule trøje leveret 23 mål og 30 assists i 121 Superligakampe.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -bold.dk erfarer: Brøndby og Hedlund i dialog om forlængelse
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Han blev i sin tid hentet af daværende sportschef Ebbe Sand i tyske Union Berlin for en beskeden sum i nærheden af to millioner kroner.

I november fortalte han, at han stadig ikke havde hørt fra klubben i forhold til en snak om fremtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har intet hørt fra Brøndby. Men jeg ved ikke, hvad Brøndbys planer er, efter man har fået nye ejere. Hvis Brøndby kommer med en kontrakt, må vi tage snakken derfra. Min familie trives også rigtig godt i København, sagde han efter OB-kampen.

Nu har Brøndby så åbnet for endnu mere Hedlund på Vestegnen, og så er spørgsmålet så, om den 29-årige angriber returnerer de åbne arme med en underskrift på en ny kontrakt til 2025.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

ELF

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0