2023-04-24 14:29:58

bold.dk-podcast: Log af Instagram, Jan Bech

I dagens afsnit af LIGE PÅ kommer panelet ind på, hvordan henholdsvis FC Københavns og Brøndbys bestyrelsesformænd agerer på de sociale medier.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 27. runde

FT

FCK

0 - 1

BIF

I FC København kommunikerer bestyrelsesformand Allan Agerholm ind i mellem med med- og modfans på Twitter. I Brøndby er det Instragram, der er formand Jan Bech Andersens foretrukne sociale medie-platform.

Senest i sidste uge, hvor han ‘lagde hovedet på blokken’ i forhold til, at der inden Randers-opgøret var fundet et fælles fodslag og en værdiaftale med de stridende parter i den langvarige splittelse, der er mellem klubbens mest hardcore fans og klubben efter salget til GFH. 

- Det (Jan Bechs insta-post) er jo ikke ligefrem med til at samle Brøndby. Han skal som en af lederne derude være med til at samle folk, og jeg kan slet ikke se, hvad sådan et statement skal hjælpe.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -bold.dk-podcast: Log af Instagram, Jan Bech
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Det er fuldstændigt tåbeligt. Det er fint at have en holdning, men han får intet ud af at ytre den på Instagram. Det kunne ske for en 16-årig knægt, hvor man lige måtte lægge en hånd på skuldreren og sige ‘lad være med det’. 

- Jan Bech bør logge af Instagram, siger Lasse Fosgaard i LIGE PÅ.

Hør hele debatten om Jan Bech og sociale medier HER. I samme ombæring kommer Fosgaard og Spelmann omkring FCK-formand Allan Agerholm og hans måde at kommunikere på - ikke mindst om Parkens bane - på Twitter.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 27. runde

FT

FCK

0 - 1

BIF

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce