2023-03-19 08:45:01

Brøndby-profil før skæbnekamp: Den er sæsondefinerende

Brøndby-profilen Mads Hermansen fortæller til bold.dk, at søndagens skæbnekamp mod FC Nordsjælland er sæsondefinerende for de blå-gule.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Brøndby
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

FCN

2 - 1

BIF

- Der er ingen grund til at tale kampen ned.

Sådan lyder det fra Brøndby-keeperen Mads Hermansen, der over for bold.dk sætter ord på søndagens skæbnekamp mod FC Nordsjælland. 

Brøndby kan med en sejr sikre sin plads i mesterskabsspillet, mens uafgjort og nederlag vil betyde, at holdets skæbne afhænger af de øvrige resultater fra grundspillets sidste spillerunde. 

Der er med andre ord tale om en yderst vigtig kamp mod FCN for Brøndbys vedkommende, og ønsker Mads Hermansen heller ikke at lægge skjul på.

- Vi ved jo alle sammen, hvad der er på spil. Kampen er sæsondefinerende for os, fordi vores mål som minimum er at komme med i top seks. 

- Jeg synes, vi har kvaliteten og spillestilen til at kunne gøre det. Det er de kampe, der lige betyder lidt ekstra, vi rigtig gerne vil spille, så det bliver fedt, og jeg glæder mig, siger Brøndby-målmanden til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Brøndby-profil før skæbnekamp: Den er sæsondefinerende
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Fokuserer kun på sejr
Alle kampene i Superligaen afvikles på samme tid søndag eftermiddag. Brøndby kan som sagt selv afgøre sin skæbne med en sejr, men holdet kan også ende i en situation, hvor uafgjort og sågar nederlag kan gå an. 

Hermansen mener dog ikke, at de forskellige scenarier er nødvendige at have fokus på, da Brøndby går på banen på Right to Dream Park for at vinde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når vi er på banen, ved vi jo ikke noget om, hvad der sker i de andre kampe. Vores eneste fokus er egentlig bare at vinde, og for at være helt ærlig aner jeg ikke, hvilke scenarier, der kan udspille sig, hvis vi spiller uafgjort eller taber, siger keeperen.

Den 22-årige Brøndby-profil fortæller afslutningsvis, at han ser positive ting ved strukturen i Superligaen, der er årsagen til, at søndagens kampe er ekstra spændende.

- For os spillere er det spændende, og i det her tilfælde er det måske lige lidt for spændende, men jeg kunne da forestille mig, at det for den neutrale seer er en meget fed sæson at følge. 

- Jeg synes personligt, at det er fedt. Det giver spænding og tænding, og jeg synes, det er godt for ligaen, at der kommer noget ekstra krydder på toppen, afslutter Hermansen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

FCN

2 - 1

BIF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0