2022-09-30 06:37:52

Brøndby Support har forståelse for ID-krav

Brøndby Support skriver i en officiel meddelelse, at fanklubben har forståelse for, at der i den kommende tid vil være et ID-krav på billetten i forbindelse med Brøndbys udebanekampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

BIF

3 - 3

LYN

Brøndby-fans skal fremover vise ID, der matcher med navnet på billetten, for at få adgang til klubbens udebaneafsnit i 3F Superligaen.

Divisionsforeningen rullede tiltaget ud torsdag og forklarede, at det skete i håbet om at kunne tilbyde en mere tilstrækkelig sikkerhed i forbindelse med Brøndbys kampe.

Torsdag aften reagerede fanklubben Brøndby Support på de ny restriktioner i en fælles meddelelse.

Her giver fanklubben overordnet udtryk for forståelse omkring tiltagene.

- Vi har forståelse for, at klubben er tvunget til at agere, og er blevet pålagt – i en periode – at gøre brug af navn på billet og sammenholde disse med karantænelister af divisionsforeningen. 

- Vi er derudover rigtigt glade for, at klubben har valgt at tage et yderligere tiltag i brug og har investeret i et mobil ansigts-genkendelsessystem, som matcher det, vi allerede i dag har på hjemmebane til at tage med på udebane. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Brøndby Support har forståelse for ID-krav
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Det kan være med til at sikre, at de personer, som klubben har på sin karantæneliste identificeres og afvises ved indgangen. 

- Vi bakker op om dette tiltag, ligesom vi bakker op om tiltag, der forbedrer sikkerheden på de danske stadions, fokuserer på at ramme de få og forhindre yderligere episoder, skriver fanklubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fokus på den enkelte

Brøndby Support oplyser videre, at fanklubben er repræsenteret i det ekspertudvalg, som Justitsminister, Mathias Tasfaye, nedsatte for at komme uroligheder til fodboldkampe til livs. 

Fanklubben skriver, at der i ekspertudvalget er enighed om, at der skal være fokus på at minimere brugen af kollektive straffe. Derfor skuffer det Brøndby Support, at Divisionsforeningen går i en anden retning, lyder det.

- Derfor er vi i Brøndby Support ærgerlige over, at man fra Divisionsforeningens side vælger at gå i en retning af kollektive restriktioner – uanset om det rammer fans fra Brøndby eller FCK, skriver fanklubben.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

BIF

3 - 3

LYN

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0