2022-10-04 14:00:55

Brøndby vil have uromagere til at betale klubbens bøder

Brøndby vil undersøge, om uromagerne kan gøre økonomisk ansvarlige for de store bøder, som klubben har modtaget. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

RAN

2 - 3

BIF

Brøndby har nu reageret på den kendelse, der blev sendt ud tidligere tirsdag. 

Administrerende direktør Ole Palmå kalder det et historisk lavpunkt i klubbens historie, og at man vil undersøge, om ballademagerne kan gøres økonomisk ansvarlige for de store bøder. 

- For alle os der har Brøndby IF i hjertet er dette øjeblik et af de absolutte lavpunkter i vores fælles historie. 

- De få har ødelagt det for alle os andre. For medfans. For spillerne. Opførslen fra en gruppe af individer betyder nu, at medfans og klubben bliver voldsomt straffet. 

- Klubben, spillerne og medfans har gentagne gange været ude med klokkeklare udmeldinger om, at sådan opførsel må og skal stoppe, men desværre har man sat sig selv over klubben. Klubben appellerer derfor til selvransagelse i dele af det aktive fanmiljø.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Brøndby vil have uromagere til at betale klubbens bøder
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Vi har aldrig givet så mange karantæner, vi har aldrig annulleret så mange sæsonkort, vi har aldrig haft så mange sikkerhedsinitiativer, og vi har aldrig brugt så mange penge på sikkerhed, ligesom vi netop har afsluttet et forløb med Justitsministeriet, hvor vi nu har identificeret en række konkrete værktøjer, der skal hjælpe med at stoppe den groteske opførsel, som intet har med fodbold at gøre. 

- Derudover, så afsøger vi nu muligheden sammen med vores advokater om at gøre de ansvarlige ballademagere økonomisk ansvarlige for de bøder, vi modtager, fortæller Ole Palmå til klubbens hjemmeside. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I forbindelse med udelukkelsen af udebanefans i resten af 2022 har Brøndby også modtaget en bøde på 400.000 kroner, som altså potentielt skal betales af ballademagerne selv. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

RAN

2 - 3

BIF

32 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0