2023-01-24 13:29:26

CV fastslår: Ikke done deal med Maxsø endnu

Brøndby regner med, at anfører Andreas Maxsø skal videre denne vinter, men der er endnu intet på plads, fastslår fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Brøndby
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

ELF

Brøndby-anfører Andreas Maxsø er meldt tæt på et skifte til Colorado Rapids, og siden var han udeladt af testkampen mod Hvidovre.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, fortæller ved tirsdagens træning, at intet endnu er på plads med Maxsø og Sigurd Rosted, der begge har udløb til sommer.

- De to spillere er her nu. Det er to forskellige situationer med Maxsø og Rosted. De har begge udløb til sommer, så vi skal have fundet ud af, hvad der skal ske, siger Carsten V. Jensen.

- Vi har flere gang tænkt, at Maxsø skulle afsted, for det var planen fra start. Han skulle have været videre, efter vi løftede pokalen, og af uransagelige årsager er det ikke sket endnu.

- Det ligger i kortene, at han skal videre nu. Så langt vil jeg gå med det. Lad os nu se. Der er ikke noget, der er endeligt endnu.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -CV fastslår: Ikke done deal med Maxsø endnu
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Så det er ikke en ‘done deal’?

- Det vil jeg ikke sige, for så havde I nok vidst det. Jeg vil ikke stå og sige det her, så det kan jeg ikke sige, det er, lyder det fra CV.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge B.T. diskuterer Maxsø en fireårig aftale med Colorado Rapids.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

ELF

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0