2023-01-24 18:30:01

CV tror på flere spillerindkøb i januar: Tre positioner er i spil

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, fortæller, at han både tror og håber på flere spillerindkøb her i januar-vinduet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Brøndby
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

ELF

Brøndby har allerede hentet norske Håkon Evjen i dette transfervindue, men der kan sagtens ske mere på Vestegnen her i januar. 

Carsten V. Jensen fortæller, at han tror på, at der kommer én eller to spillere ind mere, og at det kan være forsvaret, midtbanen eller angrebet. 

- Vi er nået tre uger ind i januar, og nu må vi se. Bliver det til en enkelt mere, eller bliver det til to, så vil det absolut også være det. 

- Men jeg tror og håber på, at vi kan kigge efter at hente en spiller mere. Men det er ikke for at please omgivelserne eller jer journalister. Vi gør det, hvis det er en spiller, der kan hjælpe os med vores behov. 

- Jeg har på et tidspunkt sagt, at vi skal hente mellem én og tre spillere, og vi er på én nu.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -CV tror på flere spillerindkøb i januar: Tre positioner er i spil
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Det er lidt bredt sagt. Men hvis jeg skal tale i overskrifter, så er det en til defensiven, en til midtbanen og en til lidt længere fremme. Så har jeg dækket mig ind, uden at være specifik.

- Det er op til tre, men det er ikke sådan, at det ikke er en succes, hvis vi ikke får flere ind, fortæller Carsten V. Jensen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Carsten V. Jensen fortæller også, at der skal hentes en erstatning til forsvaret, hvis det ender med, at Andreas Maxsø forlader klubben. 

- Skulle det ske, at Maxsø forlader os, så skal vi også kigge på en erstatning til gruppe. Det er der ingen tvivl om. Derfor kan det være en definerende faktor for, hvad vi gør, siger Brøndby-bossen. 

Transfervinduet smækker i den 31. januar, og du kan på bold.dk følge hele vinduet live ved at klikke her

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

ELF

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0