2021-01-13 12:57:13

CV: Vi er forpligtet til at overveje Mike Jensen

Mike Jensen er kontraktfri, og når Brøndbys tidligere spillere er det, er klubben forpligtet til at tage det til overvejelse, siger Carsten V. Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lige før jul ophævede 32-årige Mike Jensen sin kontrakt med cypriotiske APOEL, og siden har spekulationerne om midtbanespillerens fremtid gået på livet løs.

Ikke overraskende er Mike Jensen blevet nævnt i forbindelse med Brøndby, hvor han startede sin karriere, og på den københavnske vestegn er det noget, der bliver overvejet.

- Der har vi en masse ting, vi er nødt til at kigge på, blandt andet positionen og alternativerne, vi har, siger CV til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Der er noget økonomi, og der kan være andre ting, men jeg vil da gå så langt at sige, at vi som klub er forpligtet til at tage det til overvejelse, når vores tidligere spillere er i den type situationer. Det gælder også for Mike.

Carsten V. Jensen understreger, at mens Brøndby nærmest pr. definition skal kigge på muligheden, er det ikke sikkert, at den skal effektueres.

Mike Jensen forlod Brøndby til fordel for Rosenborg i 2013, hvorefter han spillede syv år i den norske storklub, inden turen for et års tid siden gik til APOEL.

24 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0