2022-11-24 17:28:38

GFH offentliggør tilbudsdokument i BIF: Skal købe aktier for 157 mio.

Global Football Holdings har torsdag offentliggjort sit tilbudsdokument for købet af aktiemajoriteten i Brøndby. Jan Bech Andersen fortæller i den forbindelse, at GFH skal købe aktier for cirka 157 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

MIL

1 - 1

BIF

Global Football Holdings har nu offentliggjort sit tilbudsdokument i forbindelse med købet af aktiemajoriteten i Brøndby.

Det betyder, at alle aktionærer skal tage stilling til, om de ønsker at sælge deres aktier til de nye ejere.

Jan Bech Andersen, der er bestyrelsesformand og hovedaktionær i klubben, fortæller mere om tilbuddet på Brøndbys hjemmeside.

- I dag er tilbudsdokumentet fra Global Football Holdings blevet offentliggjort, og det er en samlet bestyrelse, som finder, at den samlede transaktionspakke er attraktiv og i selskabets interesse.

- Nu har den enkelte aktionær mulighed for at vurdere de nærmere vilkår i detaljer, hvilket vi vil opfordre til at man gør.

- Der er mellem GFH og jeg opnået enighed om en aktiekurs på 0,55 kroner per aktie, som er den samme pris alle øvrige aktionærer i dag får tilbudt fra GFH i tilbudsdokumentet.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -GFH offentliggør tilbudsdokument i BIF: Skal købe aktier for 157 mio.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Andersen ved endnu ikke, hvor mange aktier, han selv skal sælge. Det afhænger af salgsvilligheden hos klubbens øvrige aktionærer.

- For at GFH skal opnå aktiemajoriteten betyder det, at de skal de købe aktier for cirka 157 mio. kr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvor stor en andel, jeg præcist ender med at sælge, er endnu ikke afgjort, da min opgave bliver at sikre, at GFH når op på lige over 50% af aktierne.

- Det vil sige, at hvis klubbens øvrige aktionærer sælger mange aktier, så skal jeg sælge færre, og hvis klubbens øvrige aktionærer sælger få aktier, så skal jeg sælge flere, siger han.

Brøndby har omkring 24.000 aktionærer i klubben. Det officielle tilbud fra klubben kan findes her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

MIL

1 - 1

BIF

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0