2021-05-21 10:14:57

Hedlund risikerer straf for Putros-kommentar

Fodboldens Disciplinærinstans kommer til at kigge på Simon Hedlunds kommentar om Sandi Putros, fortæller formand Jens Hjortskov, der dog ikke ved, om der åbnes en sag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I pausen af torsdagens dramatiske kamp på Ceres Park opfangede TV3+'s mikrofoner Brøndbys Simon Hedlund lange ud efter dommer Sandi Putros.

- He lives in the city, this fucking referee, lød det på tv-signalet.

Den udtalelse risikerer Simon Hedlund at blive straffet for, eftersom Fodboldens Disciplinærinstans i hvert fald kommer til at kigge på episoden.

Det fortæller formand Jens Hjortskov, som dog endnu ikke kan oplyse, om der bliver åbnet en decideret sag mod Brøndby-spilleren.

- Når sådan noget her opstår, starter vi altid med at vente på, at dommerens indberetning omkring kampen som helhed lander hos DBU, og så ser vi, hvad der fremgår af den. Det giver nogle gange anledning til, at vi bliver foranlediget til at kigge på ting eller episoder.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Hedlund risikerer straf for Putros-kommentar
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Hvis vi derudover er blevet opmærksomme på, at der er episoder eller forhold, vi bør kigge nærmere på, så gør vi det i samme ombæring. Vi har mulighed for at tage sager op af egen drift. Den ret har vi, siger Jens Hjortskov til bold.dk.

Forventer du, at I kommer til at kigge på episoden med Simon Hedlund?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kigger på alt, hvad vi får viden om, og hvad vi bliver gjort opmærksom på - primært via dommerens indberetning, men også fra anden side.

- Nu er vi jo blevet gjort opmærksomme på det her allerede i går aftes og nu igen, så selvfølgelig er det noget, vi vil lade indgå i vores beslutning. Det er klart, at det er noget, vi er forpligtede til at kigge på, om vi skal tage op af egen drift eller ej.

- Om vi gør det, er der ikke truffet nogen som helst beslutning om, siger Hjortskov.

Hvor alvorligt er det generelt at sige, at dommeren er fra en bestemt by og derfor dømmer til fordel for et bestemt hold?

- Jeg vil ikke gå ind i en nærmere vurdering af det. Vi vil have lov til at kigge på det først og i fred og ro vurdere det, før vi træffer en beslutning, siger Jens Hjortskov.

Disciplinærinstansens formand forventer, at der vil blive kigget på eventuelle sager fra kampen i Aarhus snarest muligt:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I og med næste spillerunde er på mandag, skal der ske noget meget hurtigt, siger Jens Hjortskov til bold.dk.

Brøndby kan mandag sikre sig mesterskabet ved at slå FC Nordsjælland, men de blågule risikerer altså at måtte undvære Simon Hedlund udover Jesper Lindstrøm og Morten Frendrup, der allerede har karantæne til kampen.

95 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0