2023-03-30 15:31:32

Kevin Mensah nærmer sig comeback i Brøndby

Efter over et års skadespause nærmer Kevin Mensah sig et comeback i Brøndby. Det fortæller cheftræner Jesper Sørensen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Brøndby
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

BIF

0 - 3

VFF

Kevin Mensah tager positive skridt mod et comeback i Brøndby.

Det fortæller klubbens cheftræner Jesper Sørensen efter torsdagens Brøndby-træning.

- Mensah fik spillet en hel del i træningskampen mod Trelleborg og er på vej. Vi må se, hvor langt han når, siger Brøndby-træneren.

bold.dk spurgte efterfølgende, om Mensah allerede kunne være i spil til søndagens kamp mod Viborg.

- Det kan vi se på. Det handler også lidt om, at han ikke har spillet 90 minutter endnu. Vi har ekstra tålmodighed med Kevin, fordi den skade, han har været igennem, ikke er småting. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Kevin Mensah nærmer sig comeback i Brøndby
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Han ser fin ud på banen, hvilket er det vigtigste for mig. Han er helt klart i fremgang, og det er der, vi står lige nu. 

- Hvordan vi kommer til at gøre det i den kommende tid, ved jeg ikke, men jeg glæder mig over, at han er tæt på at være der, hvor han skal være, siger Brøndby-træneren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 31-årige højreback har ikke spillet en officiel kamp, siden han for over et år siden rev sit korsbånd over i en udebanekamp mod Silkeborg.

Alligevel valgte Jesper Sørensen at gøre Mensah til Brøndbys nye anfører i starten af februar, og derfor glæder cheftræneren sig også til at kunne råde over den garvede back.

- Kevin er en vigtig spiller. Vi så, hvad det betød, da han gik ud for et år siden, hvor han egentlig efterlod et pænt hul bag sig - det er så blevet fyldt ud i melletiden. 

- Det handler selvfølgelig også om, hvilket niveau han kommer tilbage på, men der er ingen tvivl om, at Kevin er en vigtig figur og spiller for os, afslutter Brøndby-træneren.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

BIF

0 - 3

VFF

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce