2022-05-23 10:09:24

Lindstrøm efter stor hyldest: Ikke planlagt

Jesper Lindstrøm var søndag på besøg på Brøndby Stadion, hvor han noget uventet modtog kæmpe hyldest på Brøndby Stadion. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby Stadion gik helt amok tre gange søndag aften. 

De gik amok, da Mathias Kvistgaarden scorede sine to mål mod Silkeborg, men så sandelig også, da Jesper Lindstrøm blev spottet på Brøndby Stadion. 

Hele stadion rejste sig op for at hylde den nykårede Europa League-mester, og Jesper Lindstrøm gik også en tur op til de inkarnerede Brøndby-fans på Sydsiden, hvor han blev hyldet. 

Se den vilde hyldest i klippet øverst i artiklen. 

Jesper Lindstrøm var meget overvældet af den store hyldest, som kom lidt bag på ham. 

- Det er Brøndby Stadion, og det er mit andet hjem, så selvfølgelig skal jeg gå rundt og sige hej til folk og tage en masse billeder, hvis det er det, de har lyst til. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Brøndby IF -Lindstrøm efter stor hyldest: Ikke planlagt
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Det var ikke helt planlagt, for jeg sagde faktisk, at det godt måtte være stille og roligt i dag, men det var selvfølgelig kæmpestort at jeg fik lov til at komme op og synge med. 

- De spottede mig på tribunen, men jeg har jo også spurgt om billetter i afdelingen, så ved jeg ikke, om de måske lige har sagt videre, at jeg kom. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har stået der, da jeg var lille, så selvfølgelig skulle jeg derop og stå og synge en sang med alle sammen. 

- Det har været en fed sæson, og det har været en god afslutning. Vi fik måske ikke det ud af det, som vi skulle i Bundesligaen, men vi fik en god finale og nu Champions League. 

Hvordan har hovedet det efter festen? 

- Det er først i dag, at jeg er ved at falde lidt ned, synes jeg. Men jeg har det godt, rigtig godt, fortæller Jesper Lindstrøm efter søndagens kamp mod Silkeborg. 

Jesper Lindstrøm vandt Europa League-finale mod skotske Rangers, hvor Lindstrøm spillede størstedelen af kampen. 

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce