2021-09-25 10:31:42

Målfest giver Brøndby stor selvtillid før AaB

Josip Radosevic oplever en stor tro på tingene i Brøndby efter 8-1-sejren mod Allerød i pokalen, og boostet vil han tage med mod AaB.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby har kun vundet en enkelt af de første ni kampe i 3F Superligaen, men i denne uge fik de trængte mestre for alvor netmaskerne til at blafre.

8-1 endte det mod Allerød fra Danmarksserien i Sydbank Pokalen, og storsejren har givet en stor selvtillid i Brøndby-truppen, oplever midtbaneprofilen Josip Radosevic.

- Jeg synes, vi går ind til kampen mod AaB med en god tro på tingene. Vi fik scoret en del mål mod Allerød, og det var vigtigt for vores selvforståelse, nu hvor vi ikke havde scoret mange mål i kampene forinden. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Målfest giver Brøndby stor selvtillid før AaB
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

- Selvom de spiller i de lavere rækker, så giver det bare noget til et hold at vinde kampe, og derfor er en sejr som den i torsdags også vigtig, i forhold til at møde AaB med masser af selvtillid.

- Hvis man ser på vores situation, så har vi ikke vundet mange kampe. Så jeg tror, at den her sejr kan være med til, at vi kommer tilbage på sejrssporet og får sat nogle gode kampe sammen i 3F Superligaen også. For vi arbejder hårdt, og alle her i truppen vil vinde, siger Radosevic til klubbens hjemmeside.

Brøndby og AaB krydser klinger klokken 18 søndag aften.

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0