2022-10-19 13:48:06

Morten Krogh fastholder advarsel til Sigurd Rosted

Lukas Lerager har fået annulleret sit gule kort fra søndagens derby, men dommer Morten Krogh fastholder advarslen til Brøndbys Sigurd Rosted.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 3. runde

FT

AAF

4 - 0

BIF

Da Brøndby og FC København i weekenden krydsede klinger, var der en såkaldt massekonfrontation mellem de to hold fem minutter før pausen.

I den forbindelse fik Lukas Lerager og Sigurd Rosted, der begge var noget uforstående, en advarsel hver, men Fodboldens Disciplinærinstans har onsdag meddelt, at FCK-spillerens gule kort og karantænepoint trækkes tilbage.

Rosteds advarsel, som var den første af to, da han i slutminutter fik rødt kort, bliver der dog ikke pillet ved.

- Fodboldens Disciplinærinstans har i samme forbindelse anmodet dommeren om at forholde sig til, om klagen giver dommeren anledning til at ændre sin vurdering af den tildelte advarsel til en spiller fra Brøndby IF for deltagelse i massekonfrontationen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Morten Krogh fastholder advarsel til Sigurd Rosted
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Dommeren har foranlediget heraf oplyst, at dommeren fastholder den advarsel, som efter samme massekonfrontation blev givet en til spiller fra Brøndby IF, idet videodokumentationen viser, at Brøndby IF-spilleren kom løbende fra afstand for at deltage i massekonfrontationen, og at han blandt andet puffede til en modspiller, skriver disciplinærinstansen.

Mens Leragers gule kort annulleres, får Valdemar Lund i stedet karantænepoint for massekonfrontationen. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Se massekonfrontationen fra 1-1-derbyet i toppen af artiklen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 3. runde

FT

AAF

4 - 0

BIF

45 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0